De kaart

Wij bieden een overzichtelijke, gevarieerde kaart, met veel, maar zeker niet uitsluitend, slagerijgerechten. Bij Slagerij de Beurs zijn wij van mening dat vlees een bijzondere verrijking moet zijn van je diner. We zijn streng in onze selectie aan producten en behandelen deze met uiterste zorg en ambacht. Daarmee zorgen wij er iedere keer weer voor dat onze gasten iets bijzonders op hun bord krijgen.

5 gangen MENu – 47,-

We serveren bij the Manor Hotel een wisselend 5 gangen menu met respect voor de seizoenen. Het menu is hierdoor ook vatbaar voor verandering. Wij streven om elke 2 weken weer een nieuw 5 gangen menu te serveren. 

Het huidige menu is als volgt: 

Vichyssoise, kaviaar, mossel-chips 
Vega: met oesterblad en look bloemen

Paté en Croute van kip (bout, maagjes, hart, en huid) met koolrabi a la zuurkool 
Vega: Tarte tatin van rode biet met rabarber chutney en mierikswortel

Kalfshart, lente-ui, en madeira jus 
Vega:
Tuinbonen, doperwten, schapen yoghurt, macadamia, sap van de tuinboon schillen

Tarbot op de graat, meiknol, kapucijners, en bouillabaisse saus
Vega: Aubergine en gezouten citroen pie

Aardbei, hazelnoot koekje, witte chocolademousse, en fior di latte